Arkiv

Fattigdommen i Romania

Selv om Romania har løftet seg mye de 25 årene som er gått siden diktatoren Niculae Ceausescu ble styrtet, så er det fortsatt et land med store kontraster mellom rike og fattige. Her finner vi mennesker som jobber og har det relativt greit, og vi ser en stadig større og framvoksende middelklasse.


Men samtidig finner man også enkeltpersoner og familier som lever i stor fattigdom og nød. Da vi var på vår misjonstur i Romania i september/oktober, besøkte vi en del slike familier. Her kommer et videoopptak fra en familie som vi besøkte og som lever i fattigdom. Mannen i huset har jobb, men lønnen er så dårlig (omlag 200 Euro per mnd) at han ikke klarer å forsørge familien.

Du bør se dette og tenke over at dette faktisk er i Europa. Vi i Forsoningens Tjeneste har som en viktig del av vår visjon og oppdrag at vi skal drive både misjon og nødhjelp i slike områder. Vi trenger dine bønner og vi trenger din økonomiske støtte for å fullføre dette oppdraget!

Se video her

Om Forsoningens tjeneste

Forsoningens Tjeneste startet i 1986, ut fra Menigheten Elihu Vestfold. Pastor og grunnlegger Erik Sanders drev misjon i Øst Europa gjennom alle disse årene og etablerte menigheten Forsoningens Tjeneste i 1999. I tillegg til misjon og nødhjelp skal vi drive evangelisering nasjonalt og internasjonalt. I dag ledes arbeidet av pastor Odd Victor Jørgensen.

Forsoningens Tjeneste Sør ble etablert sensommeren 2013. Vi er en misjonsorganisasjon som sammen med modermenigheten driver misjon og nødhjelp i Polen,  Romania og Afrika. I tillegg  til lokalk engasjement. Arbeidet ledes av Olav Fjærli.

Forsoningens tjeneste

Forsoningens tjeneste Øst
Postboks 1114 Kaldnes
3119 Tønsberg.

Besøksadresse:
Brattbakken 1
3128 Nøtterøy
 
Telefon: Pastor
Mobil: +47 930 511 87 
E-post: odd@fotj.no

Forsoningens tjeneste Sør
Misjon og nødhjelp - Romania.
Leder - Olav fjærli
Klomreheia 30
4885 Grimstad.
Norway
 

Mobiltlf. +47 405 63 798
e-post - olavfjarli@gmail.co

Beliggenhet

S5 Box