Nyhetsbrev

Olav Fjærli forkynner i Romania

   Her er Olav Fjærli i full utfoldelse med evangeliet på en tur til Romania sommeren 2014. Olav forkynner evangeliet på engelsk som så tolkes til rumensk. Etterpå er det frisk sang og bønn for syke. Opptaket er fra møte i landsbyen Rancaciov, der Olavs svoger Aurica Mocanu har reist kirkebygg og startet menighet.

Se video her


På samme turen fikk Olav også anledning til å tale i Filadelfia Bucuresti, som er en av de største menighetene i hovedstaden med over 1000 medlemmer. Olav taler om Verdens Lys (Sol og måne), tolket av pastor Nicu Oros.


Se video her
 


Du
 er viktig for Guds Rike!

Det er fint at vi alle kan bruke den moderne mediaverden. Det gjør det enkelt å holde kontakt med hverandre. Det er ofte mange ting det hadde vært fint å spørre andre om. Her kan du sende spørsmål, eller du kan sende ”ris eller ros” til oss, da vet vi hva vi kan gjøre bedre i fremtiden.

Vil du at vi skal stå i tro sammen med deg for dine behov. Ta kontakt, det er mye lettere å stå sammen med noen andre som ber og søker Gud.

Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
 
+47 405 63 798 - Olav Fjærli (Misjonsleder Romania)
+47 456 18 210 - Odd Victor Jørgensen (Pastor)  

Om Forsoningens tjeneste

Forsoningens Tjeneste startet i 1986, ut fra Menigheten Elihu Vestfold. Pastor og grunnlegger Erik Sanders drev misjon i Øst Europa gjennom alle disse årene og etablerte menigheten Forsoningens Tjeneste i 1999. I tillegg til misjon og nødhjelp skal vi drive evangelisering nasjonalt og internasjonalt. I dag ledes arbeidet av pastor Odd Victor Jørgensen.

Forsoningens Tjeneste Sør ble etablert sensommeren 2013. Vi er en misjonsorganisasjon som sammen med modermenigheten driver misjon og nødhjelp i Polen,  Romania og Afrika. I tillegg  til lokalk engasjement. Arbeidet ledes av Olav Fjærli.

Forsoningens tjeneste

Forsoningens tjeneste Øst
Postboks 1114 Kaldnes
3119 Tønsberg.

Besøksadresse:
Brattbakken 1
3128 Nøtterøy
 
Telefon: Pastor
Mobil: +47 930 511 87 
E-post: odd@fotj.no

Forsoningens tjeneste Sør
Misjon og nødhjelp - Romania.
Leder - Olav fjærli
Klomreheia 30
4885 Grimstad.
Norway
 

Mobiltlf. +47 405 63 798
e-post - olavfjarli@gmail.co

Beliggenhet

S5 Box